Reviews, Ervaringen & FAQ van Manslut Meesterschap

Hi, Tim hier. Heb op deze pagina je meest gestelde vragen beantwoord.

Niet de onzin vragen als: “Bro kan ik je niet meer betalen” maar echte, genuanceerde vragen over of Manslut Meesterschap de juiste keuze is voor jou. 

Ik heb beloofd om altijd eerlijk met je te zijn, en zal je vertellen of deze cursus voor jou de juiste keuze is.

Klik hier om direct naar alle reviews, recensies en ervaringen te gaan.

Klik op een van de vragen hieronder om naar het antwoord te gaan:

Vraag & Antwoord

Werkt dit?

Hoe is Manslut Meesterschap anders van andere cursussen op de markt?

Manslut Meesterschap is praktijkgericht. Een cursus die je leert hoe je in Nederland vrouwen verleidt met tips die echt werken. Je krijgt geen zweverige verhalen over jezelf zijn, geen over de top ingewikkelde modellen. Maar een simpel systeem waarbij je precies leert hoe je het moet doen.

Ik doe het voor. Jij kopieert me. Zo simpel is het.

Als je twijfelt, check gerust de reviews onderaan deze pagina of vraag wat rond.

Daarnaast is Manslut Meesterschap al in 2014 gemaakt en continu geupdated. Sindsdien heeft een of andere sukkel geprobeerd een imitatie te maken (en zelfs daarvoor de ondertitel van mij boek gekopieerd). Het moge duidelijk zijn dat er wat Chinese namaak is, maar ik ga ervan dat je zelf slim genoeg bent om een goede keuze te maken.

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

De vraag is niet of je er klaar voor bent, maar of je er klaar MEE bent. Als je zegt: Ik ben er klaar mee om te moeten ploeteren met vrouwen, om te oefenen met slechte informatie, om constant wisselende successen te hebben, dan is dit wat voor jou. Daarom kaats ik die vraag graag naar je terug. Ben je er klaar mee?

Is dit iets puur voor mannen in de 20?

Ja, want op je 31e ben je afgeschreven en kan je beter achter de geraniums gaan zitten.

Nee, grapje. 

Kijk:

Zolang je fysiek nog in staat bent om uit te gaan en van vrouwen houdt, dan ben je geschikt bevonden.

Hoeveel hulp ga ik krijgen?

Je krijgt tijdens het programma 24/7 ondersteuning van mij en de andere versiercoaches.

Je kan al je vragen stellen en je krijgt er binnen 24 uur antwoord op.

Wanneer kan ik verwachten om voor het eerst een vrouw te versieren?

Dit is voor iedereen anders. Iedereen begint op zijn eigen niveau. Maar het is mijn streven om iedereen binnen 3 maanden op topniveau te krijgen.

Daarom geef ik je ook die bonussen, de webinars en de Facebookgroep met inmiddels meer dan 950 Manslut Meesterschap leden. Het enige wat ik van jou verwacht is dat je gemotiveerd bent en er ECHT wat mee doet. Anders heb ik liever dat je je plekje afstaat aan iemand anders.

Er is dit ene speciale meisje..

Ik ben geen strateeg, krijgsheer of tovenaar. Regelmatig stellen mannen mij vragen in de categorie “Ik heb 3 jaar lang alle foute dingen gedaan bij een vrouw en heb nu even een magische tip nodig waardoor ze op mijn pik springt”.

Hoe dit in jouw geval zit, dat weet ik niet. Wel maak je natuurlijk een betere kans als je weet wat je moet doen. Ook weet je nu in ieder geval zeker, dat je in de toekomst niet meer dezelfde fouten maakt.

En als je bij haar in de friendzone zit, ben je in ieder geval niet de eerste die zichzelf eruit krijgt met MM:

Mentale obstakels & twijfels

Ik wil niet dat dit nog een ding wordt op mijn ‘to-do’ lijst..

Heb het al eens eerder gezegd. Als je denkt dat je iets beters te doen hebt dan leren hoe je de mooiste vrouwen helemaal gek maakt, hou dan geen stoeltje bezet. Er zijn leuke dingen die je op tv kan kijken.

Wel heb je levenslang toegang. Dus je kan het in je eigen tempo doen.

Wat als ik niet helemaal mee kan lopen?

Als je halverwege een vriendin krijgt. Alleen maar leuk. Je kan het altijd later afmaken (alhoewel ik voor je hoop dat je voor altijd bij haar blijft).

Ik woon in …. werkt dit daar ook?

De video’s zijn geschoten in 4 verschillende steden. We hebben deze technieken geprobeerd in praktisch iedere Nederlandse stad, België en meerdere andere plekken en nog nooit hebben we een plek gevonden, waar het niet werkt.

Vrouwen zijn vrouwen, waar hun voordeur staat maakt vaak weinig uit.

Wat als ik linkshandig ben? Wat als ik in een stad woon die begint met een Q? Wat als ik mijn eerst lang was, maar nu kort?

Heb de afgelopen jaren met honderden mannen gewerkt. Ze waren lang, kort, klein, bruin, aziaat, oud, jong, kaal, mooi, lelijk, gestoord (je weet wie je bent) en ga zo maar door.

Het maakte allemaal niks uit. Het enige wat je nodig hebt is gezond verstand en een flinke dosis motivatie. De rest regel ik voor je.

Wat als ik gewoon lui en ongemotiveerd ben?

Dan kan je beter je geld weggooien of investeren in pornosites. Alhoewel een slimme luilak deze training zou volgen, dan hoeft hij in de toekomst minder moeite te doen voor vrouwen. Dus als je zo lui bent, dat je wilt werken om minder moeite te hoeven doen, dan zie ik het nog wel werken.

Is Manslut Meesterschap de juiste keuze voor mij?

Ik wil gewoon een vriendin krijgen. Werkt dit voor mij?

Ja. Vrijwel elke man die dit programma volgt krijgt uiteindelijk een vriendin. Er zijn uitzonderingen. Dudes die de cursus kopen maar er niks mee doen, en gasten bij wie (vrijwel altijd) een steekje los zit en die nooit een serieuze relatie willen aangaan en liever rondsletten.

Ieder zijn ding. Maar als je een relatie wil, is dit programma ook de way to go. Als je wat voorbeelden ervan wil, lees dan de reviews hieronder. Vooral die ene die begint met "De Impact Van Versiercoach Op Mij".

Ik ga al veel uit en kan wel redelijk versieren. Is dit iets voor mij?

Als je wisselende resultaten hebt, niet de allermooiste vrouwen krijgt of tegen andere dingen aanloopt dan is dit wat voor jou. Heel veel mannen zijn soms al jaren bezig, maar verprutsen hun tijd door de verkeerde dingen te doen.

Als je wel, iedere avond een mega hete chick meeneemt en al het succes ter wereld met vrouwen hebt, dan snap ik niet helemaal wat je hier doet;)

Ik ga niet veel meer uit naar clubs, is dit iets voor mij?

Deze cursus is voornamelijk gefocust op het nachtleven. Dat betekent kroegen, bars, clubs, dancings of wat voor hippe woorden ze er dan voor hebben. De minimale investering om goed te worden is toch wel 1 stapavond per week. Hoe meer je uitgaat, hoe beter.

Als je geen mensen/vrienden hebt die met je mee uit willen, dan kan je met mensen uit de Facebookgroep (950+ leden) meeten en samen gaan.

Ik ga vooral daygamen, is dit iets voor mij?

Veel dingen uit deze cursus zijn rechtstreeks toepasbaar op daygame. Het gedeelte over vrouwelijke psychologie, veel standaard zinnen en meer. De voorbeelden zijn uit het nachtleven, maar zeker toepasbaar tijdens daygame. Je hebt gelukkig een garantie, dus je kan zelf kijken of het wat voor je is.

Werkt het ook op oudere vrouwen?

Ja, mijn klanten hebben hier vrouwen mee versierd van 17 (oeps) tot en met 50 (je moet er maar van houden). Vrouwen van elk opleidingsniveau. Het werkt vaak zelfs beter op slimme vrouwen.

Als je een paar voorbeelden wilt zien, scroll dan naar onder en zoek de screenshot op die begint met: "Dominante Vrouwen".

Ik kom net uit een lange relatie, is dit geschikt voor mij?

Ja. Zeker als je nu het gevoel hebt dat het lijkt of je alle kneepjes van het vak weer moet leren, is Manslut Meesterschap perfect.

Ik doe je in de cursus voor wat je moet doen. Jij kijkt het af, en kopieert me. Zo simpel is het.

Ook als je zelf al wat ouder bent en het soms lastig vindt om te connecten met iets jongere vrouwen, is Manslut Meesterschap geschikt voor je omdat er veel voorbeelden zijn met jonge vrouwen.

Hoe Manslut Meesterschap werkt

Hoe werkt de cursus?

Manslut Meesterschap is een online, 5 weekse video cursus (met een 6e bonus week). Alle video’s zijn ook als PDF beschikbaar. Ik email je elke week de nieuwe lessen en bonus materiaal die in een privé website staan die ik speciaal voor jou heb gemaakt.

Ik voeg ook extra’s toe, zoals webinars, checklists, case studies, scripts en een grote community met meer dan 1350+ leden (waarvan 950+ in de FB groep).

Nog iets belangrijks: Wees niet bang dat je achter gaat lopen. Je hebt je hele leven toegang tot dit materiaal, dus als je een pauze moet nemen, is dat geen probleem. Je kan gewoon weer verdergaan zodra je tijd hebt.

Is deze cursus live? Wat als ik niet naar je toe kan komen?

Dit is GEEN live cursus, dus je kan direct beginnen. Dit betekent ook dat je geen geld hoeft te betalen om te reizen en weer terug te komen met een schrift vol ‘to do’s.

Met Manslut Meesterschap kan je thuis alles doornemen, in alle rust en wanneer jij wil.

Daarnaast krijg je PDF’s, dus je kan die onderweg in de bus of trein ook doornemen. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang, dus de tactieken en strategieën uit deze cursus zijn binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt.

Krijg ik in 1x toegang tot de hele cursus?

Nee, en daar is een reden voor. De bedoeling van Manslut Meesterschap is niet dat ik tonnen informatie op je dump, m’n handen afveeg en zeg: “Laters!”

Ik heb de informatie precies zo gestructureerd met het juiste ritme dat je de beste resultaten krijgt. Ik geef je nieuw materiaal elke week voor 5 weken.

Hoeveel tijd kost het me per week om de cursus te volgen?

3-5 uur per week. Hoe meer tijd je besteed, des te sneller je resultaten krijgt.

Naast de video’s kijken, raad ik je aan de oefeningen te doen. Die kan je doen door 2x per week uit te gaan. 2 uur is wat ik aanraad, maar omdat je levenslang toegang krijgt tot Manslut Meesterschap, kan je langzamer of sneller gaan als je wilt.

Zijn de webinars de enige video’s die ik krijg?

Nee. Je krijgt elke week meerdere video’s met uitleg en voorbeelden. De voorbeelden zijn met een van mijn vriendinnen, waar ik de technieken op voordoe.

Daarnaast krijg je ook video’s met analyse’s van verborgen camera beelden, waarin je ziet hoe ik het voordoe op echte vrouwen.

Is de Facebook groep zichtbaar gekoppeld met mijn Facebook?

De Facebookgroep die je krijgt staat op ‘closed’. Dat betekent dat wat er in de groep gebeurt NIET zichtbaar is voor buitenstaanders. De reden dat de groep niet helemaal onzichtbaar staat, is omdat je hem anders niet kan vinden. Je hoeft dus niet bang dat iemand erachter komt wat je doet.

Ik kan niet wachten op de meetup! Waar zijn jullie in het verleden geweest en wanneer is de volgende?

Een paar keer per jaar (2-3x) doen we een meetup met alle Manslut Meesterschap leden. De meetups zijn fantastisch omdat je voor een paar dagen omringt bent met net zulke gemotiveerde gasten die niet liever doen dan de een na de andere vrouw in bed krijgen. De laatste meetup had meer dan 60 aanwezigen.

Wat als..?

Kan ik korting krijgen als ik een student ben/in cash betaal/een vrouw ben/blond haar heb?

Sorry, geen kortingen. Ik geef 95% van mijn materiaal gratis weg en mijn premium materiaal is te waardevol om gratis weg te geven. Als je dit niet kan betalen of bijlenen, start dan met een betaalbaarder programma zoals mijn boek of Gespreksninja.

Kan ik gewoon een bepaald gedeelte van het programma kopen?

Nee, dit is een systeem. Niet een serie van losse tactieken.

Heb je een betaalplan?

Ja dat hebben we. Met dit betaalplan kost Manslut Meesterschap minder dan de helft van de prijs van je dagelijkse kop koffie.

Je kan het vinden door naar de bestelpagina te gaan en op de grote knop met +In Winkelwagentje te klikken.

Wat als ik Manslut Meesterschap probeer, en erachter kom dat het niet goed voor me is?

Ik sta achter deze cursus met een 100%  geld terug garantie.

Omdat we het op tienduizenden vrouwen hebben getest, weet ik dat de cursus werkt. En kan ik dus al het risico nemen.

Probeer dus de hele cursus en kijk of het werkt voor jou.

Belangrijk: Doe alleen mee als je bereid bent de cursus toe te passen. Deze cursus is er niet voor gemaakt dat je alleen informatie opzuigt. Hij is ervoor gemaakt dat je actie onderneemt.

Hoe is Manslut Meesterschap anders dan Manslut?

Hoewel het boek awesome is, kan ik maar zoveel uitleggen met tekst op papier. Veel van mijn trainingsklanten begrijpen het pas als ik het voordoe. Omdat ik bij Manslut Meesterschap gebruik maak van videobeelden, leer je niet alleen WAT ik zeg, maar ook HOE. Bij vrouwen versieren is dit het allerbelangrijkst.

Ik doe ze voor op een van mijn vriendinnen en laat je daarna verborgen camera beelden zien. Zo kan je het direct over nemen omdat je het voor je ziet.

Kan ik beginnen met Manslut Meesterschap of moet ik eerst met een andere versiercoach cursus beginnen?

Je kan beginnen met Manslut Meesterschap. Het start bij beginners niveau en gaat snel door naar meer geavanceerd materiaal. Ik geef je ook levenslang toegang en een ondersteunende community (950+ Manslut Meesterschap leden) als je vast komt te zitten.


Ok Tim! Maar ik wil toch wat ervaringen van andere mannen lezen. 

Geen probleem homie. Scroll naar onder en je vind alle reviews.

Lees ze allemaal door en maak je beslissing.

Ervaringen van Manslut Meesterschap leden

Wat échte Manslut Meesterschap leden zeggen over de cursus:

Wat de eerste MM leden zeiden nadat ze de hele cursus hadden gevolgd:

Manslut Meesterschap reviews en ervaringen
manslut meesterschap resultaten
tim veninga review
manslut meesterschap tim veninga

We hadden een meetup in Barcelona. Dit gebeurde er bij een lid 't weekend erna

Wat kies jij?

Copyright 2024 | VC Coaching B.V. | K.D. Straat 81, 3012GD, Rotterdam. KVK: 65715764